بالابر هیدرولیکی به منظور بلند کردن ماشینآلات و تجهیزات، با استفاده از موتور و سیلندر هیدرولیک به عنوان نیروی محرکه اصلی، از طریق جک هیدرولیکی و حرکت کابل سیمی به منظور حصول اطمینان از ایمنی کامل دستگاه به کار میرود. بالابر هیدرولیکی با توجه به نوع کاربری به صورت با کابین و یا تنها به صورت کفی ساخته میشود. در صورتیکه بالابر هیدرولیکی به عنوان بالابر خانگی یا به عبارتی دیگر بالابر منزل استفاده شود برای ایمنی بیشتر کابین ساخته میشود. اما در صورتیکه بالابر هیدرولیکی به منطور بالابر مغازه و یا ماشین بر ساخته شود بدون اتاق و تنها به صورت کفی ساخته میشود. از ویژگی های این نوع بالابر میتوان به ایمنی بسیار زیاد آن اشاره کرد.
برای ساخت بالابر هیدرولیکی در حدود دوازده سانتی متر حفاری، هنگامی که کفی به ایستگاه اولیه میرسدسطح کفی با سطح زمین یکی میشود که برای حمل کالاها و یا افراد سالخورده برای سوار شدن به بالابر منزل بسیار خوب است. البته در شرایطی که امکان حفر این چاله نباشد میتوان از یک رمپ کوچک برای سوار شدن به بالابر هیدرولیکی استفاده کرد. استغاده از جک کروم میتواند از خطرات احتمالی این نوع بالابر به شدت جلوگیری کند. در واقع جک کروم بسیار مقاوم بوده و در مقابل بارهای شدید نمیشکند.
امروزه با توجه به پیشرفت روز افزون تکنولوژی موتور ظرفیت بالابر هیدرولیکی بسیار قوی تر از گذشته شده است و در محدوده 300 کیلوگرم تا 2 تن را به راحتی میتوان با آن جابجا کرد. البته ذکر این نکته مهم است که ابتدا باید هدف از کاربری بالابر هیدرولیکی مشخص شود و سپس اقدام به طراحی متناسب با ظرفیت کرد. در واقع باید در نظر داشت که در صورتیکه ظرفیت را بخواهیم بالا ببریم کل سیستم بالابر هیدرولیکی باید متناسب با ظرفیت بار طراحی و اجرا شود.
نصب بالابر هیدرولیکی در محل انجام میشود. البته نوع ارزانتر آن به صورت آماده در کارگاه ساخته میشود و فقط در محل پروژه سرهمبندی میشود. استفاده از این روش به دلیل احتمال سهل انگاری در نصب ممکن باعث بروز خطرات احتمالی شود. درنتیجه بهتر است که نصب بالابر هیدرولیکی در محل انجام شود و ساپورت گیری بطور کامل و اصولی و مهندسی اجرا شود.
درباره این سایت